Начало   English
   
Местонахождение Настаняване Цени Резервации Галерия Контакти
 
     
 

Созопол е град, съчетаващ древността и съвремието, а архитектурните му ансамбли сполучливо свързват стария и новия град. Ненагледната му красота и артистична атмосфера привлича многобройни туристи от цяла Европа. Градът разполага с великолепна база за летуване. Множество хотели и частни квартири предоставят уют и комфорт, осигуряващи истинска отмора, а многобройните ресторанти и заведения за бързо хранене, дневни и нощни барове ще ви заредят със сили и настроение. Плажната ивица е доста обширна и покрита със златист пясък, където можете да ползвате чадъри и шезлонги. За децата има чудесна водна пързалка и други развлечения. повече>>>

 
 
     
 
 Апартаменти "На Дора" в новата част на Созопол
   
  Созопол К-с "Романтика"
  Апартамент 1   Апартамент 5

Двата апартамента „На Дора” са разположени на приземния етаж в почивен комплекс "Романтика" гр. Созопол.

От просторния хол и веранда се разкрива прекрасна гледка към морето, басейна и красивата градина на комплекса. Те са подходящи както за краткосрочно наемане, за почивки, командировки, така и за дълъг престой. Предлагат алтернатива на стандартните хотелски стаи на достъпни цени. Чувството на покой, пространство, хармония ще ви съпътстват по време на целия ви престой.

Двата луксозни апартамента са напълно идентични и разполагат с по две спални, две бани, хол с кът за хранене, кухненски бокс, просторна веранда и подземно паркоместо.
Максималната им заетост е по 8 човека. повече>>>